Biografie

Hans Dogger is eigenaar van Dogger Infra en ruim 30 jaar werkzaam in de civiele branche. Hij bekleedde verschillende functies zoals: materiaaldeskundige, tekenaar, bestekschrijver, kostendeskundige, opzichter, directievoerder, senior projectleider, vestigingsleider en eigenaar/directeur van een civieltechnisch adviesbureau.

In 1983 is Hans begonnen bij de gemeente Rotterdam en daarna stapte hij over naar de gemeente Den Haag. Tien jaar later maakte Hans de overstap naar het bedrijfsleven en ging hij aan de slag bij Witteveen+Bos. Daarna ging hij aan de slag bij Unihorn als senior project-/vestigingsleider.

In 2007 was het tijd om zelfstandig aan de slag te gaan. Sindsdien heeft Hans Dogger onder andere gewerkt voor de volgende gemeenten: Hillegom, Boxtel , Capelle a/d IJssel, Voorschoten, Hellevoetsluis, Den Haag, Schiedam, Maassluis, Westland, Lansingerland en Leusden. Daarnaast werkt hij mee aan de ontwikkeling van een gedeelte van bedrijventerrein in Moerdijk. Sinds 2007 is Hans tevens werkzaam bij het Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom als civieltechnisch adviseur en bouwplaatsmanager.

Door deze loopbaan en het vervullen van de verschillende functies op elk niveau beheerst Hans alle aspecten van het vak. De combinatie van ervaring bij de overheid en het bedrijfsleven heeft Hans gevormd tot een echte allrounder met kennis van civiele technische zaken.