De Westlandse Zoom
In opdracht van logo-westlandsezoom-met-teksthet Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (samenwerking tussen Gemeente Westland & BPD ontwikkeling B.V.) is Dogger Infra sinds 2007 verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe woningbouw locaties, de civieltechnische coördinatie, directie UAV en het bouwplaats management. Daarnaast maakt Dogger Infra de ontwerpen voor de bruggen en duikers in het projectgebied.

Civieltechnische coördinatie
Binnen het projectbureau is Dogger Infra verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van diverse bouw- en woonrijp projecten en het geven van civieltechnisch advies aan de ontwerpers. De werkzaamheden bestaan uit:

  • begeleiden van externe ingenieursbureaus voor de voorbereidingswerkzaamheden
  • begeleiden van de aanbesteding
  • verzorgen overdracht van de deelprojecten aan de gemeente Westland
  • coördineren werkzaamheden van diverse partijen o.a. nutsbedrijven, openbare verlichting en aanleg en beheer van groen.

Directievoering en toezicht
Directie UAV op de uitvoering van werken door aannemers voor het bouw- en woonrijp maken van de diverse deelgebieden.

Bouwplaats management
Het verzorgen van de coördinatie van de bouw op de vrije kavels en de projectmatige bouw. Dogger Infra is het aanspreekpunt voor de aannemers en de (toekomstige) bewoners binnen het projectgebied van de Westlandse Zoom.

Ontwerpen bruggen en duikers
De schetsontwerpen voor de duikers en bruggen in dit unieke gebied tekenen wij vanaf voorontwerp tot en met definitief ontwerp. Het definitieve ontwerp is de basis voor het aanvragen van offertes bij verschillende aannemers.

 

Werkorganisatie Duivenvoorde
Voorbereiden van diverse onderhoudsprojecten, die op basis van het werkorganisatie duivenvoordeOMOP bestek van de gemeente Voorschoten worden uitgevoerd.

 

Gemeente Leidschendam – Voorburg
Voorburg-LeidschendamVoorbereiden van diverse onderhoudsprojecten, die op basis van het OMOP bestek van de gemeente Leidschendam-Voorburg worden uitgevoerd.